YETI Zeilreizen, goedkope zeilvakantie in Griekenland op traditioneel Grieks zeilschip vanaf Kos, Kalymnos naar verschillende Griekse eilandenKlik om de achtergrondfoto's te bekijken ...

zeilen rond de Griekse eilanden

NederlandsEnglishDeutschItaliano

Sleep het tekstvak om de achtergrond beter te zien of klik op het oogje rechtsboven ...Gastenboek van de Yeti

Gastenboek van de Yeti

Heb je ook een fijne tijd aan boord van de Yeti gehad? Stuur ons dan een , dan zetten we het erop..

 

Lees ook het uitgebreide reisverslag van Willy Eelhart om een indruk te krijgen van
een zeilvakantie in Griekenland met de Yeti.


Eric
Heb een prachtige maand op de Yeti beleefd, met skipper Jaap die alle goede plekjes kende.


Leonne van Santbrink
Na twee jaar super Yeti vakanties met twee gezinnen gingen we dit jaar bijna weer voor de bijl. Helaas valt onze vakantie precies in de periode dat de Yeti rond Lesbos vaart. We zullen de Griekse genoegens erg missen.

 

Groetjes voor Addie als hij dit jaar weer vaart en natuurlijk een fijne vakantie voor Bart en Joke en Sara en Julian!
Leonne en DaniŽl


Leo van Schie
Ik moet beamen dat ook ik 2 weken veel te kort vind, maar evengoed heb ook ik een geweldige tijd gehad aan boord van de Yeti.


Na een hectische zomer even heerljk nazomeren in een perfect klimaat met een prima watertemperatuurtje om te snorkelen en te zwemmen maar ook om urenlang op het water in een binnenband achter de yeti te worden meegesleept tijdens een Niveakoersje, ober, waar blijft mijn wijn!


Dus wil je een paar weken van het drukke gedoe in Nederland verlost zijn: stap aan boord van de Yeti zet je mobieltje uit en doe je horloge af en stop die ergens onder in een tas en geniet van het goede dat griekenland je kan bieden, rust, een prachtige zee met ruige kusten en lieflijke baaitjes en proef van de wijn en de andere heerlijke gerechten die ze in dit land je voorzetten.


Maar geniet vooral van het zeilen op een volkomen ongehaaste manier waarbij we vanzelf wel zien waarheen de wind ons brengt.

Leo


Lois Hilbink
Afgelopen zomer twee weken meegevaren en een heerlijke tijd gehad. Hoop het nog es te doen!
Groeten aan Mies!!


M@x Haring
Twee weken op de Yeti is veel te kort! Een ongelooflijk mooie vakantie, mooie eilanden, baaitjes, mensen, bbq, heerlijk eten, basic living, een super schipper MICHA, zon, wind, regen, cultuur, goede gesprekken, vriendschappen. Griek tussen de Grieken. Kortom nog steeds verliefd op deze vakantie en nog vol heimwee.


Constantijn

Ik was dezelfde week als Roel op de Yeti. Prima week gehad. Mooie boot en de schipper weet een aantal prima plekken om heen te gaan.

Een aanrader!

Constantijn


Roel
Verschrikkelijk leuke vakantie gehad op de Yeti. Aan te raden voor iedereen die Griekenland op een andere manier mee wil maken.


Constantijn
Het vorige postje van Jasper belooft veel goeds. 2 juni mag ik het zelf aan den lijve ondervinden. Tot dan!


Jasper Teulings
Ik heb twee weken gevaren met de Yeti. Deze vakantie beschouw ik nog altijd als een van de meest idyllische denkbaar. Ik hoop weer eens gelegenheid te hebben om weer 'ns aan boord te stappen.

Hartelijke groet aan Bart & Joke

Jasper

Klik op het oogje om de prachtige achtergrondfoto's te bekijken om de sfeer te proeven van de Griekse wateren de Griekse Eilanden
YETI Zeilreizen, goedkope zeilvakantie in Griekenland op traditioneel Grieks zeilschip vanaf Kos, Kalymnos naar verschillende Griekse eilanden